Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Κομοτηνή: «Γελώντας Άγρια»,παράσταση στο ΔΗΠΕΘΕ

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής παρουσιάζει στην Κεντρική του Σκηνή την εξωφρενική κωμωδία του Christopher Durang Γελώντας άγρια. 

Πρόκειται για ένα κωμικοτραγικό πορτρέτο της σύγχρονης ζωής σε μια μεγαλούπολη, εκεί όπου συνωστίζονται οι ψυχώσεις, οι νευρώσεις, τα πάθη, οι έξεις και οι ορέξεις ανθρώπων μοναχικών, ανέραστων και δυστυχισμένων, έτοιμων για όλα. Ανθρώπων που δεν αποζητούν κάποιο σοβαρό άλλοθι για να συγκρουστούν.

Μετάφραση: Χριστίνα Παπαδάκη-Δημήτρης Φραγκιόγλου, Σκηνοθεσία και Μουσική επιμέλεια: Λίλλυ Μελεμέ, Παίζουν: Γιώτα Μηλίτση - Δημήτρης Μυλωνάς Παραστάσεις θα δίνονται από σήμερα Τετάρτη 10 Απριλίου, έως και την Κυριακή 14 και από την Τετάρτη 17 έως και το Σάββατο 20 Απριλίου στις 9 το βράδυ. Τιμή Εισιτηρίου 10 ευρώ

Η πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής δήλωσε πως το συγκεκριμένο έργο επιλέχτηκε ύστερα από πέντε προτάσεις της κυρίας Μελεμέ, βάση του επίκαιρου χαρακτήρα του. «Υπάρχουν πολλά στοιχεία αυτών που νοιώθουμε αυτών που καθημερινά αντιμετωπίζουμε και είναι αναγνωρίσιμα για τον θεατή και φυσικά αυτό που καταλήγει κανείς να διαπιστώσει από το έργο είναι αυτό που λείπει δηλαδή το μοίρασμα της ζωής, αυτό που έχουμε ανάγκη, η επικοινωνία και το να είμαστε μαζί, αυτή η μαγική λέξη η οποία δυστυχώς μέρα με τη μέρα φεύγει από τη ζωή μας».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου